Vyhledávání
Přihlášení autora
Email
Heslo
Registrace


Autoři - Sládková Zdeňka

Jméno:Sládková Zdeňka
Rok narození:1976
E-mail:zdenka@horoskopnamiru.cz


Autor o sobě:
Jsem obyčejná žena Býk /s ascendentem ve Lvu v roce Draka zrozená/

narozená jako nedělňátko, co jí život neustále zkouší a já s ním neustále pracuji. Prošla jsem si nevyléčitelnou a jednou z nejbolestivějších nemocí trojklaného nervu a dostala ho po kontrolu. Neustále se učím, a nebráním se novému, naopak to vyhledávám a vím, že mistrem není nikdo, protože se člověk neustále učí. Vím, že učit se budu celý svůj život a jsem za to vděčná. A to mi věřte, lecos mě ještě posadí na zadek.

Své dětství jsem prožila na Nymbursku. Léta v Orlických horách a na Sázavě(Kácov, Chocerady, Rataje,Samopše) kde mě síla Sázavy dodávala energii a učila vnímat celek života, vnímat sama sebe. Sázavu miluji a ráda se tam vracím, je v ní síla a duše co k vám mluví a neustále vás učí.

Věřím, že člověk je stvořený a žije svým dechem a světlem.

Za komunistů bych byla označena za vyvrhele, mám svůj názor, nenosím hodinky a čas není pro mě tím, že bych se s ním měla směřovat. Dělám vše, jak to cítím. Naučila jsem se lidé nepřesvědčovat o svém názoru, pokud mu nerozumí, někdy musí lidé dozrát. Miluji Slunce a Lunu a jsem asi hodně pozitivní člověk, protože mě potěší i pěkná bouřka, či sněhová vánice. Věřím bylinám, věřím sobě a věřím, že pozitivní myšlení je základem, na kterém se dá mnoho zlepšit.

Miluji historii, dobré víno, domácí chleba a věřím v sílu bylin a samouzdravovacímu procesu těla, musíte vědět, jak ho jen nastartovat. Moji předkové byli smíšené krve, Ital, Němec, Čech, znali tajemství bylin, můj pradědeček byl provazochodec, je to zvláštní, ale já a můj bratr Marcel, jsme hodně zdědili po něm. Prababička, babička, maminka to byli přírodní bytosti, naučili mě bylinky, léčbu a energie. Celá rodina je něčím zvláštním. Manžel je ze šlechtické krve Soběslavů, ale minulí režim dal celé rodině co proto. Jeho předkové měli nejlepší koně a mohu říci mají je dodnes.

V horách žiji se zvířaty a přírodou. Můj život je protkám ezoterikou, zvířaty a osudy lidiček. Já ho věnuji jim a svému zdokonalování a učení se stále novým věcem. Proto se na mě nezlobte, ale jsem duše přírody, málokdy mě uvidíte ve městě či někde jinde.

Náročnost a těžkosti života mě přivedli až k Reiki Mister IV. stupně, neboli Sensei Široi, certifikáty mě opravňují, i k vyučování. Dnes jsem tak daleko, že vyučuji zdarma ,ne bohatá, ale zralá./ hlavně ty kteří si toho váží/.

Žiji v Orlických horách na statku se psy, koňmi a nádhernou přírodou.

Postupem času mi život přinesl Certifikáty na Čínskou medicínu, Feng Shui, Akupunkturu, Akupresuru, Tibetian Reiki, Fytoterapii - bylinkářství, pracuji s endogenním dýcháním, čistím auru, rehabilituji organismus, zabývám se psychoenergií, astrologií a léčím bolístky duše. Mým mistrem na Reiki byl Mistr Son Sinh Huong. Takže pokud potřebujete pomoc, jsem tu, vaše Zdenča. Jsem žena zrozená v roce Draka. S přírodou pracuji více než 20 let, kdy jsem začínala bojovými sporty, až Nin-po, mě přivedlo na cestu Reiki.

Dále se zabývám spisovatelskou činností:

Tvorba:

Rok 2012 tajemství matky Země

Bylinky a rady do každé rodiny a na každou nemoc

Pohádky Piškotka a Elišky z českého statku z podhůří Orlických hor

Když duše mluví(vychází v lednu 2013)

Staré umění našich předků

Příhody hajného Sosničky a jeho zvířátek

Čerti v Čisovicích

Nebíčko




S několika báječnými lidičkami jsme založili Neziskovou organizaci Stáj Český Dvůr na ochranu přírody a zvířat.

www.sladekjiri.estranky.cz


Vnímáme přírodu jako stále ohroženější a ohroženější. Jsme rádi, že se k nám přidávají a přispívají nám lidé dobré vůle. Vždyť budoucnost je v našich rukách. Ale my v přítomnosti ji můžeme ovlivnit a to je hodně důležité, žít přítomností, nasávat ji a čerpat z ní. Zdenička

http://www.knihysz.estranky.cz

Zpět na seznam autorů

Anketa

Jaké byste uvítali edice našeho nakladatelství?
Cestopisy (55847)
Poezie (57692)
Fotografie (55883)
Přírodní medicína (54968)
Komiksy (55833)


Nové knihy

Absolute

A zase ten Charlie

Kvetoucí (k)věty


© 2024 Nová Forma s.r.o.
Publikování a šíření obsahu je bez souhlasu provozovatele zakázáno. | Nová Forma - nakladatelství | www.kniznieshop.cz
Počet návštěv: 8513762